Pret: 1 640 RON


Pret: 1 700 RON


Pret: 1 430 RON


Pret: 4 099 RON


Pret: 2 299 RON


Producatori
Preturile produselor de pe site-ul http://www.TVCENTER.ro sunt exprimate in RON, contin TVA(24%) si sunt valabile in limita stocului disponibil.

Toate produsele comercializate de catre SC AUDIO MEDIA STORE SRL pe site-ul  www.TVCENTER.ro sunt originale, noi exact cum vin de la producator.

 

           

1.   CONFIDENTIALITATE

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, operatorul SC AUDIO MEDIA STORE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
SC AUDIO MEDIA STORE SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
Conform Legii nr. 677/2001 beneficiati de drepturile de acces, de interventie asupra datelor furnizate de dumneavoastra, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale transmise de dumneavoastra si de a solicita in mod gratuit stergerea lor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata transmisa SC AUDIO MEDIA STORE SRL.
Va este recunoscut de asemenea dreptul de a va adresa justitiei, in cazul in care considerati ca drepturile dumneavoastra au fost nerespectate.
Precizam si ca, potrivit articolului 12 din Legea nr. 506/2004, alineatul 1, "este interzisa efectuarea de comunicari comerciale prin utilizarea unor sisteme automate de apelare care nu necesita interventia unui operator uman, prin fax ori prin posta electronica sau orice alta metoda care foloseste serviciile de comunicatii electronice destinate publicului, cu exceptia cazului in care abonatul vizat si-a exprimat in prealabil consimtamantul expres pentru a primi asemenea comunicari".

2.   DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul http://www.TVCENTER.ro ofera utilizatorilor acces la o colectie de resurse ce constau în domenii de descarcare, comunicare si produse de informare. Toate Serviciile, update-urile, mariri, noi aspecte si/sau adaugarea oricaror alte propietati noi de Web sunt supuse termenilor de utilizare.
Utilizatorul este responsabil de obtinerea si mentinerea telefonului, hardware, software si alte echipamenete necesare accesului si utilizarii site-ului http://www.TVCENTER.ro cat si de toate schimarile ce vor avea loc.

Continutul TVCENTER.RO (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in stransa colaborare cu reprezentantii producatorilor. Din acest motiv, SC AUDIO MEDIA STORE SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul WWW.TVCENTER.RO, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci. SC AUDIO MEDIA STORE SRL  si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

 

3.   DESPRE PRETURI

Preturile prezentate includ TVA (24%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site altfel. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. Nu exista limita de pret minima a comenzii.
In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre sistemul nostru informatic. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii nostri de vanzari. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans prin diferite metode (OP, card bancar, etc), diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data primirii produsului.

Facturile emise de catre SC Audio Media Store SRL vor include si contributia "TIMBRU VERDE" de 7 RON, plus TVA, reprezentând costurile pentru colectarea si reciclarea deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), instituita conform Directivei europene EC/96/2002 si HG 448/2005, obligatorie din 30.04.2007.
Potrivit legislatiei in vigoare, detinatorii de deseuri de echipamente electrice si electronice vor putea sa le predea gratuit la punctele de colectare municipale sau la magazine odata cu achizitia unui echipament nou din aceeasi categorie de produse. 

4.   LIVRAREA COMENZILOR

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii.

• Cost transport - 16 RON + 1ron/kg* la care se adauga 12 RON* pentru coletele a caror valoare este cu ramburs ;
• Pentru localitatile care nu se afla in reteaua de distributie a curierului se calculeaza un cost suplimetar pe km (0,6 ron/km), in functie de distanta pana la cel mai apropiat oras din reteaua curierului.

• La cerere se poate folosi curierul specificat de client.

* TARIFELE MENTIONATE SUNT ORIENTATIVE. VALOAREA MENTIONATA ESTE O MEDIE A TARIFELOR FOLOSITE DE FIRME CURIERAT.

• Termenul de livrare al produselor cumparate se incadreaza intre 1 si 3 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii;
• In situatii speciale, timpul de livrare poate fi depasit. Situatie in care veti fi notificat telefonic;
• Receptia coletelor se face in prezenta reprezentantului firmei de curierat.

5.   RETURNAREA PRODUSELOR

Consumatorul poate solicita returnarea produselor în urmatoarele situaţii:

·         Produs ce nu este conform cu specificaţiile de pe site. Dacă produsul comandat se dovedeşte a nu fi conform cu specificaţiile din oferta noastră, Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plăti diferenţa, respectiv dacă valoarea este mai mica, veţi primi o rambursare parţială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de SC Audio Media Store SRL.

·         Produse ce au fost livrate greşit. Livrarea altor produse decât cele solicitate trebuie semnalată imediat, iar Consumatorul va refuza recepţia. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire, iar dacă produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plăti diferenţa, respectiv dacă valoarea este mai mică, veţi primi o rambursare parţială pâna la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur şi de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de SC Audio Media Store SRL.

·         Renunţarea la cumpărare

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv,în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau,în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Clientul va putea solicita schimbarea produsului, în termen de 10 zile lucrătoare de la data primirii coletului, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv. În cazul solicitării unui alt produs se va achita diferenţa de preţ, dacă produsul este mai scump. În situatia în care clientul optează pentru un produs mai ieftin, diferenţa de preţ nu se va returna. SC Audio Media Store SRL. va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientul a returnat produsul cumpărat iniţial. Rambursarea contravalorii produsului ori, după caz, înlocuirea acestuia, se va face în cel mult 30 de zile de la retur.

Cererea de returnare trebuie să cuprindă datele de identificare ale produsului şi ale persoanei care l-a achizitionat. Pe lângă cerere, dosarul trebuie să conţină factura în original, certificatul de garanţie în original cât şi copie după buletinul persoanei pe care a fost facută factura.

Returnarea banilor ori, după caz, înlocuirea produselor fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, se poate efectua în urmatoarele condiţii

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca şi nou, SC Audio Media Store SRL are dreptul de solicita o taxă pentru readucerea în stadiul iniţial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferenţa de preţ rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opţiunea clientului, de a reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Aceste dispoziţii se aplica conf. O.G. 130/2000, în cazul achiziţionării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanţă.

In cazul in care produsul a fost ridicat personal sau livrat de catre unul din reprezentantii nostrii, puteti schimba produsul in 48 de ore daca observati vreun defect de fabricatie, orice defect aparut dupa 48 de ore de la cumparare se rezolva pe baza certificatului de garantie.

În cazul returnării/înlocuirii a produselor ca urmare a renunţării la cumparare, costurile de returnare/înlocuire sunt suportate de către client. Renunţarea la cumpărare în mod repetat va putea fi considerată un abuz. În cazul în care pentru produs este emis un certificat de garanţie şi se constată neconformitatea în perioada de garanţie, se va dispune masură reparatorie cu respectarea OG 21/1992, Legii 449/2003 şi a altor dispoziţii legale în vigoare.

NOTĂ: În orice situaţie de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare, în ambalajul şi cutia originală, cu etichetele intacte şi împreună cu toate documentele care l-au însoţit (factura, certificate de garantie etc.) cum si de aseamnea cu toate accesorile care au insotit produsul si sunt specificate de catre producator.

·         In cazul in care produsul este returnat prin o firma de curierat,clientul are obligatia ca produsul sa fie asigurat, in cazul neasigurarii  firma SC Audio Media Store SRL nu va accepta sub nici o forma  primirea coletului.

6.   GARANTIA PRODUSELOR

Produsele cumparate prin intermediul site-ului TVCENTER.RO beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie emis de SC Audio Media Store SRL. Fiecare produs comercializat are un termen de garantie de 24 de luni de la emiterea facturii fiscale conform legislatiei in vigoare. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC Audio Media Store SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SC Audio Media Store SRL de la acest client. In cazul in care produsul cumparat prezinta defecte sau anomali de functionare, SC Audio Media Store SRL il va inlocui cu unul nou sau va rambursa suma de bani incasata pentru acest produs in totalitate.

 

7.   DESPRE PLATA


Plata produselor comandate conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. SC Audio Media Store SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.
Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata si numai dupa ce un consultant de la SC Audio Media Store SRL  confirma disponibilitatea produsului si stabileste toate detaliile referitoare la livrare. De asemenea veti primi prin email o factura proforma sau factura fiscala in baza careia veti putea efectua plata; dovada platii trebuie trimisa catre SC Audio Media Store SRL la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul SC Audio Media Store SRL.
Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

 

8.   DISPOZITII FINALE


Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe TVCENTER.RO  sau de informatiile prezentate pe acest site, si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului TVCENTER.RO, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri. 

În momentul efectuării unei comenzi on line, Clientul declară că a luat cunoştinţă şi este întru totul de acord cu cele menţionate mai sus.

Date de contact:

SC Audio Media Store SRL 

CUI: RO 27640648

J40/10401/2010

Cont IBAN: RO30BTRL04701202281378XX

Banca Transilvania - Sucursala Pantelimon

Punct de lucru: Bucuresti
Telefon/Fax: 0733-867.216
E-mail: 
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

TV CENTER.ro este proprietatea SC Audio Media Store SRL  înregistrată la registrul comerţului cu RO27640648 şi J40/10401/2010, cu sediul in Bucuresti, Sos Pantelimon nr 350, bl 4, sc 10, et 4, ap 370, sector 2.

 

Comenzi Telefonice:
Luni-Vineri 10:00-20:00
Sambata 10:00-15:00

Telefoane:
0733.86.72.16
0762.89.61.36

E-mail:
office@tvcenter.ro

televizoare Smartbuy.ro - preturi si comparatii www.price.ro - your shopping expert